Registrering av SIM-kort förlängs

Det nationella projektet att registrera alla SIM-kort i landet har pågått under en längre tid och sedan tidigare var det bestämt att alla SIM-kort som inte registrerats skulle stängas ner av operatörerna med start i fredags, den 15 juni 2012.

Denna nedstängning har nu förskjutits med 90 dagar till och med den 15 september 2012. Detta eftersom många användare ännu inte hunnit registrera sina SIM-kort. Hos operatörerna mottogs denna nyhet positivt.

Khaly Diouf, försäljningschef på Comium välkomnar nyheten och menar att det varit ett stort problem om man varit tvungen att stänga ner sina kunders telefonlinjer, förlängningen kommer gynna både de som ännu inte registrerat sig men även operatörerna själva.

”Vi hoppas på att ha registrerat alla våra abonnenter vid nästa sista-datum” säger Diouf.

Här kan du läsa artikeln i sin helhet.

anna wedin

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...