Sabar på Sergels torg (del 2)

Sabar på Sergels torg är en av såna saker som gör att hela vår huvudstad lever upp för en dag. Nu är sabar ingen tävling i vem som dansar bäst, då det handlar om att roa sig tillsammans, men man kan inte förneka att stämningen höjs rejält när en duktig dansare kliver fram och gör sin grej. Det märks inte minst när dansaren Sara Galan som vi intervjuade nyligen i Thegambia.nu och hennes danskompanjon Karin Ericson klev fram under sabar och dansade så det stod härliga till. I tredje klippet nedan kan ni se när tjejerna höjde temperaturen rejält på Segels torg.

I femte klippet kan man också se hur ovilliga trummarna är att den duktiga dansaren Karin Ericson vill avsluta dansen för tillfället…! Publiken jublar över duktiga dansare, oavsett ursprung och trummarna får möjlighet att trumma lite extra intensivt och kärnfyllt.

Det kommer mera…

Del 1 kan du finna här (av sammanlagt sex delar)!

fatou touray

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

4 reaktioner på ”Sabar på Sergels torg (del 2)

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...