Början på en ny tid och ett eventuellt behov av en Afrikansk outfit!

Då var det dags för min första artikel som modechef på The Gambia och jag har under en tid nu funderat på HUR jag ska lägga upp det hela i och med att jag är helt ny på det här med redaktionella skrifter och förberedelser. Jag har velat fram och tillbaka men hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte komma undan att apa efter mina egna favoriter av chefredaktörer på de stora mode magasinen som Elle’s Hermine Coyet Ohlén med flera.

Varje gång vi på modedelen berör ett nytt ämne kommer alltså en ”ledare” av något slag som bjuder på lite av vad kommande inlägg kommer att handla om, självklart avslöjar det inte allt och ni MÅSTE logga in på min nya favoritsajt och följa våra artiklar mer eller mindre dagligen.

Annars blir det inget kul ju!

Ingen har väl missat att det är dags för den årliga Gambian Cultural week här i Stockholm, inte jag heller.

Många undrar om mitt val att avstå från att delta i festligheterna är ett smart drag med tanke på min nya ställning som modechef på ett magasin som främjar för aktiviteter för/av människor med ett gediget Gambiaintresse.

Jag är övertalad.
Inte för att jag tror det skulle göra mig mindre kvalificerad att upprätthålla en bra service här på modedelen i The Gambia utan mer för att jag tror att jag kan få se på en hel del grymt Afrikainspirerat mode och att det kan generera till en hel del kul att skriva om.

Därför utmanar jag er alla som har nöjet, ja nöjet, att läsa detta att gå på den sista festen ihop med mig. Visa mig er hetaste afrikanska outfits och gärna sådant som är inspirerat av västvärlden på något vis. Självklart vill jag även se de traditionella plaggen som Grand muba, haftan, assobi och så vidare!

Om jag klär mig i afrikanska tyger och plagg eller ej får ni se där så jag hoppas att vi ses och be aware jag har med mig en fotograf eller en riktigt proffsig kamera för att dokumentera allt och publicera på The Gambia.

Med det säger vi välkommen till mig och tack till dig för att du prenumererar på The Gambia. Eller?

aysha jones ceesay

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...