Gambisk kulturvecka i Oslo

De gambiska kulturveckorna i Sverige är avslutade, både i Göteborg och i Stockholm, men det finns fler kulturveckor att besöka för de som vill delta i gambisk kultur. Norges kulturvecka i Oslo pågår mellan den 7:e och 14:e Juli 2012.

Gambian association in Oslo, Norway skriver så här om eventet:

”The Gambian Association organises a one week celebration of Gambian and African Cultural activities. The primary goal is to gather Gambians and showcase Gambian culture thereby enhancing integration and peaceful co-existence between Gambians and their Norwegian hosts. This celebration is now a huge event and is considered the biggest event organised by Africans in Norway. Every year it brings together Gambians living in other European countries like Sweden, Denmark, Germany, Italy, Finland, France and United Kingdom. We have also received guests from the US. It has also become an arena where people of different nationalities exchange ideas. During the week, we organise seminars, sports events, workshops, and activities for children and teenagers”

Programmet kan du se här:

(Alla bilder är klickbara för förstoring)

Programmet ser väldigt bra ut och vi konstaterar att Oslo fortfarande är mycket bra på att anordna arrangemang för barn och ungdomar. Vi önskar alla deltagare och arrangörerna i Norge en riktigt trevlig kulturvecka.

Om någon vill rapportera från enstaka event eller hela kulturveckan i Oslo med text och bilder, så kontakta oss på: gambia@thegambia.nu

fatou touray

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

1 reaktion på ”Gambisk kulturvecka i Oslo

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...