Afrika sätter trenden!

Med två artiklar bakom mig som redaktör på The Gambia är det nu dags att på allvar börja skriva och presentera vårat upplägg för mode sektionen på magasinet. Vi har fått följa med på en färgstark kulturell fest och även om det dröjer ett tag tills vi attendar några liknande festligheter ska vi ha minst lika kul om inte mer när vi fortsätter våran resa ihop.

Intresset för afrikanska avtryck i mode industrin världen runt ökar i takt med att fler afrikanska designers beger sig ut i vida världen för att lämna sitt avtryck här och var. Kul tycker vi!

Därför tänkte vi bjuda på lite smått och gott av ”mode krocken” som just nu ser världen runt när västvärldens designs gifter sig med afrikas tyger och mönster. Ett bröllop du inte vill missa vill vi lova!

Följ gärna med på resan som lett till altaret och hör vad några av Gambias och Afrikas designers och mode/trendskaparen har att säga. Se vilka redan utkomna kollektioner som skapats med inspiration av Afrika och stammar som återfinns i vårat kära Gambia.

Det är en sann ära att få komponera ihop kommande tids artiklar och inspireras av det fredliga och moderiktiga äktenskapet mellan Väst och Afrika.

 

Best regards!

aysha jones ceesay

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...