Gambian Carnival Weekend i UK

Kulturveckorna i Skandinavien löser av varandra. Just nu pågår Gambian Cultural Week i Oslo och i Augusti har Gambian Carnival Weekend i London sina festligheter. Så här ser programmet ut för festligheterna i England:

Fredag den 24:e Augusti är det The All white Birthday Bash Welcome Party
@ 588 Kingsland rd, Dalston E8 4AB
The Gambia Carnival Weekend coincide with London Nottinghill Carnival. Gambians in UK will be celebrating the weekend with a variety of programmes for all Gambians. Start Fredag den 24:e Augusti till Måndag den 27:e Augusti.
Bank Holiday Måndag den 27:e Augusti Carnival After Party at Club 19 Forest Gate

fatou touray

 

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...