Inför hösten

Vi på The Gambia tar ingen semester, däremot håller vi på att ladda för fullt inför hösten. Vi håller på att introducera nya skribenter, gå igenom regelverk, men framför allt planering för framtiden.

Vi planerar för kommande intervjuer, artiklar och event som kommer att komma upp så småningom. Framför allt håller vi på att samordna och planera för hur vi ska kunna lägga upp artiklar mer regelbundet. Det finns en massa vilja, ideér och energi, det enda det är brist på är tiden. Men den har vi framför oss så vi är inte oroliga, snarare otåliga och ivriga för att få sätta igång så snart det går.

Vi skriver vidare, även om det är sommar och många passar på att resa och ta det lugnt under semestertider. En vän sa till mig en gång: ”Under semestertider stannar Sverige”. Det stämmer på många sätt och även vi på The Gambia har varvat ned något, men för oss handlar det inte om att vi har ”stannat upp” utan snarare handlar det om att vi håller på att ladda för en späckad och intensiv höst. Ni har många intressanta reportage att se fram emot både nu under sommaren och till hösten.

Fler uppdateringar från Gambia ligger i startgroparna, men även reportage om gambier i Sverige och situationen här.

Sommaren går så fort. Den är inte slut ännu och den sommar vi har haft här i Sverige har inte varit mycket att hurra för, men även om hösten närmar sig med stormsteg så har vi ännu lite sommar kvar. Ta vara på den. Passa på att njuta av att slippa bylsa på barnen vinteroveraller. Passa på att grilla med vänner utomhus när vädret tillåter och framför allt passa på att göra saker som just du mår bra av!

fatou touray

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...