Allvarlig brand i Bakau

En allvarlig brand utbröt i Wasulunkunda i Bakau förra helgen. Branden ödelade två hus totalt och branden ska ha varit den andra på kort tid i området. Branden ödelade livsmedel, personliga tillhörigheter och kontanter upp till 15 000 Dalasis.

Många nyfikna kom till platsen under branden, men det kom även många för att hjälpa till att släcka branden och därmed minimera skadorna. Ingen person ska ha skadats i branden, utan det uppges att det stannat vid materiella skador. Offren uppges vara i stort behov av ekonomiskt stöd efter brandens ödeläggelse. Om du vill hjälpa till med stöd, så finns kontaktinformation att finna HÄR!

Människor uppmanas att vara särskilt försiktiga med elden då bränder är vanliga i Gambia.fatou touray

 

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...