INSTÄLLD KULTURVECKA TILL FÖLJD AV DÖDSFALL

Göteborgs gambiska förening har drabbats av ett plötsligt och oväntat dödsfall. Broder Pa Makuwa har i veckan som gick plötsligt gått bort helt oväntat. Pa Makuwa var en mycket omtyckt och engagerad föreningsmedlem som alltid mötte alla med ett leende på läpparna, ställde upp i alla lägen och hade ett brinnande engagemang i moskén och allt som hör därtill.

Till följd av Pa Makuwas bortgång har nu Göteborgs Kulturkommitté enhälligt beslutat att ställa in årets Kulturvecka i Göteborg (2013).

Thegambia.nu beklagar sorgen till Pa Makuwas närmast anhöriga, släkt, familj och vänner.
Må han vila frid.

RIP

 

Kiqi dumbuya minteh 4

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

2 reaktioner på ”INSTÄLLD KULTURVECKA TILL FÖLJD AV DÖDSFALL

    […] talas nu om att två kulturveckor kommer att gå av stapeln i Stockholm i år 2013, samtidigt som Göteborg´s kulturvecka är inställd på grund av ett dödsfall, som Thegambia.nu rapporterade om nyligen och även Danmark´s kulturvecka meddelat att de kommer […]

    […] talas nu om att två kulturveckor kommer att gå av stapeln i Stockholm i år 2013, samtidigt som Göteborg´s kulturvecka är inställd på grund av ett dödsfall, som Thegambia.nu rapporterade om nyligen och även Danmark´s kulturvecka meddelat att de kommer […]

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...