Resetips 13: Lazy Day

viewerviewer25 viewer26I samarbete med R.M. Tours Ltd i Gambia publicerar vi nu en artikelserie där olika utflyktsmål presenteras inför den kommande turistsäsongen. Tipset ges både på svenska och engelska och du kan klicka på bilderna för att se hela texten bättre.

Denna resa är en dagsutflykt på Gambiafloden. Utflykten kostar 700 svenska kronor. RM Tours finns också på Facebook om ni vill ställa frågor direkt till arrangören.

Varje dag i 19 dagar kommer vi att presentera en ny utflyktsresa med R.M. Tours för er som planerar att resa till Gambia denna säsong som börjar i Oktober 2013 och avslutas i April 2014. Detta är restips tretton av nitton.

För att komma i direkt kontakt med arrangören: mragga7@hotmail.com

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av arrangören.

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...