Veckans Bild (v40)

Veckans bild v40

Denna veckas bild är tagen under en härlig lunch på Poco Loco i Kololi. Vädret är fortfarande lite ostabilt men för varje dag som går blir vädret lugnare och lugnare. Regnsäsongen är, vid kusten, i princip över och nu väntar den kommande turistsäsongen. Restauranger, hotell och marknader är i full gång med förberedelserna inför turisternas ankomst. Det städas, repareras och fixas för fullt för att kunna välkomna turisterna om några veckor. Förhoppningsvis kommer denna säsong att kunna välkomna många nya, men även gamla besökare till detta vackra land och vi hoppas alla på att det ska bli en mycket givande säsong.

anna wedin

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

1 reaktion på ”Veckans Bild (v40)

    Tina Jensen Svärd

    (oktober 5, 2013 kl. 1:51 e m)

    Härlig bild Anna – hoppas verkligen att många nya turister hittar vägen till Gambia i år – de behövs – för de kommer garanterat tillbaka !!!!! Kram på dig o ha det gott !!!!

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...