Veckans Bild (v41)

vecka 41
Ibland är det lätt att veta varför man faktiskt valt att befinna sig i det här landet. Veckans bild är tagen under precis en sådan stund, den där korta stunden precis innan solen försvinner bortom horisonten och dagens sista ljus gör att allt badar i en nästintill overklig nyans. Att under den korta stunden, som oftast inte varar mer än 10 minuter, få befinna sig på stranden och njuta av lugnet, värmen och livet är nog för att göra nästan vem som helst lycklig, i alla fall mig.

Trevlig helg från ett varmt, soligt och på många sätt underbart Gambia.

anna wedin

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

1 reaktion på ”Veckans Bild (v41)

    Susanne Norgren

    (oktober 13, 2013 kl. 7:01 e m)

    Fina bilder nu längtar man bara mera,snart så 3 veckor kvar 🙂

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...