Seinabo Sey släpper EP: For Madeleine

Seinabo Sey, Pressbild: Mikael Dahl
Seinabo Sey, Pressbild: Mikael Dahl

Seinabo Sey med svensk-gambiska rötter släpper sin EP; For Madeleine. Man behöver inte ens vara förtjust i den här musikstilen för att håren på armarna ska resa sig när man hör den djupa, starka och kraftfyllda rösten. 

Att Seinabo Sey kan förflytta berg med sin starka röst är det nog ingen som tvivlar på längre. På det nya albumet kan man vi höra de två nya låtarna ”River” och ”You”, men det innehåller även en ny version av den hyllade ”Hard Time” och en del annat. Gissningsvis tillägnas EPn Seinabos mamma som bär samma namn som albumet.

Att Seinabos röst tagit världen med storm har vi redan kunnat konstatera, förvånade borde vi dock inte vara med tanke på det musikaliska arv hon bär genom sin nu bortgångne far, Maudo Sey.

Vi är övertygade om att det här inte är sista gången Seinabo Sey får oss att rysa av välbehag…

Här kan du förhandslyssna på EPn:

Fatou Touray
Fatou Touray

Post Author: admin

Om du vill veta mer om våra skribenter, gå till fliken Redaktion.

1 reaktion på ”Seinabo Sey släpper EP: For Madeleine

    NYÅRSKRÖNIKA 2014 | Afropé.se

    (januari 1, 2015 kl. 8:02 f m)

    […] världen från President Ellen Johnson Sirleaf Nej Pernilla Stalfelt, vi är inte hyperkänsliga Seinabo Sey släpper EP Vila i Frid Efua Dorkenoo Sverige minnesdag för avskaffandet av den transatlantiska […]

Denna del omfattas inte av grundlagsskydd

Loading Facebook Comments ...